förresten..

Igår klockan kvart i fem åkte jag och laget till Stenungsund för att spela säsongens sista match. Det var rena skiten och domaren var tjaa...inte speciellt bra helt enkelt. Förlust med fyra ynka poäng.

"jag har mera tålamod"


blommor

Härligt nu har regnet fallit i några dagar, nu känner man att våren är här. Precis allting blir mycket ljusare när solen dyker fram och då menar jag inte bara naturen. Och jäklar i morgon är det sista dagen innan påsklovet. Jiiiiiho!

klockan fyra

Vid fyra åker jag mot Engelbrektshallen och sitter i sekretariatet. Ha en fortsatt fin lördag!

tidig lördag

Underligt att jag alltid ska vakna så tidigt på helgerna, när jag i själva verket vill sova mycket längre. Halv åtta vaknade jag idag. Vi gick upp och gav mamma frukost på sängen och present. Vid klockan 17 i kväll skall jag sitta i sekretariatet till lag svarts match. Jag skulle själv spelat match klockan tre men det andra laget blev sjukt så det blev ingen. Synd, jag var taggad.

grattis

Grattis till mamma som fyller år idag!

sommarkänslor

Det är precis vad jag har nu. Termometern står på 17 plusgrader(det är iofs på den sidan solen skiner, men iaf), i morgon är det fredag, lovet närmar sig och allt känns bara så bra.
Vi fick till och med sluta en timma tidigare idag på hemkunskapen. Då tog jag mig en lång promenad hem i det soliga vädret. Jag fick bara lust att slänga av mig skinnjackan, på med bikinin, lägga mig på en varm strand och sola. Jag får nöja mig med att sitta på ballkongen och sola ansiktet litegranna.
Hoppas ni får en bra tjugofemte mars, och glöm inte att det är våffeldagen idag...

fashion against aids

Här ser ni några godbitar från H&M's nya kampanj, Festival.

donkeyboy


detalj

Detalj på mina nya byxor från Monki.

färg

Har sysselsatt mig med lite kollage i eftermiddag. Lång bit kvar.

monki it is

Här har några få saker från Monki som jag är sugen på. Trevlig söndag.

besök i göteborg

Var förresten i Göteborg idag. Köpte mig litegranna och åt grillad panini hos Fröken Olsson. Hörs..

tidig morgon

Tidigt redan klockan sju på morgonen klev jag upp ur sängen och var klarvaken. Jag gjorde mig lite frukost och satt och bläddra i min tidning.
Igår var mina vänner här och skulle fira att jag fyllt år. Kul! Lördagen är kommen.

helgen får gärna ta ett kliv fram

Tid för lite tyska plugg just nu (30 min), sedan ned under en filt för att se Pretty Woman och Flyga drake. Och i morgon är fredagen äntligen tillbaka! Jiho! Skola på förmiddagen, träning på eftermiddagen och sedan kommer mina vänner på besök på kvällen. Jag är verkligen redo för helg. Det känns ännu bättre att det bara är 2 veckor kvar till ledighet i en hel vecka.
Idag hade jag nationella engelska muntligt också. Det var en press men det kändes bra. Happ, nu måste jag sätta fart med tyskan. Kämpa, kämpa kämpa...

tips

www.gynning.net. Brukar kika igenom den lite då och då. Idag har jag besökt skolan, letat tyger och till sist kommit hem. I kväll blir det DH + eventuellt lite mer teve. Tihi.

I morgon runt 18 far jag och laget till Kinna igen, för att se Marbo spela. Damerna. Jiho. Spännande.

lördag

Hallå! Jag sitter och lyssnar lite på musik här. Spelade match mot Sätila idag, vi drog iväg i början som tusan, men sedan hände något och Sätila drog ifrån oss istället. Och som sagt i morgon åker vi till Högsbo vid tio-tiden. Haha, alla de här bilderna är från väntan av buss...

23.24

Jag somnar snart på armen här. Mindre bra är att jag måste stiga upp tidigt i morgon bitti också. Kvart i tio åker vi mot Sätila för att spela match. Likaså på söndag, har för mig att det var tidigt då med, fast vi spelar mot Högsbo.

inställd lektion

Kom hem för en kvart sedan ungefär. Jag slutade tyskan 9.10, hade håltimma till 10.25 då matten skulle börja, men fick reda på strax innan att matten var inställd. Då var det bara att traska hem 3 km. Jag kom hem 10.40 när jag egentligen kunde varit hemma 09.30. Det är väl bara att gilla läget.
Måste gå tillbaka till skolan sen för att ha musik 12.45. Nu: dags för lite käk!

fyra saker

Skola,hem,stan,Kinna. Det är vad min dag handlar om.

ledig tisdag

Igår kväll efter träningen var jag hemma hos Nora med ett gäng från laget. Vi åt pizza och såg film.
Och idag är det studiedag, härligt! Kanske åker en sväng till Göteborg mot slutet av dagen. Strax: Lunch.

igår eftermiddag


dags att fira fjärde mars

Godmorgon godmorgon, jag sitter här och laddar upp ett klipp från matchen igår, och det tar en evighet. Men snart så, ja snart kommer det upp. Vi förlorade tyvärr.
Om en sisådär 2 timmar kommer delar av släkten hit för att fira mig. Smörgåstårta på menyn. Mm. Borde städa upp på mitt rum litegranna nu. Vi hörs sen med ett videoklipp.

solglasögon

En present jag fick. Söt. Idéguld!

sjätte mars

Bild, Caroline. Idag är det dags för match igen. Det var nu ett tag sedan. Stenungsund möter vi kl 16.15!

snabba cash

Present. Kanske ska sätta igång direkt?

middag

Ceasarsallad med baguette, mmm.

två nyanser av grönt

Present från syster. Oliv- och mörkgrönt.

sexton

4 mars, 20.59

kvällen innan i morgon

Jag kom hem runt 20.00, åt, duschade och inte förrän kanske kvart i nio kunde jag sätta igång med NO. De första tjugo sidorna var helt okej, men mot slutet kände jag att det jag läste inte riktigt gick in. Skönt att vara klar i vilket fall som helst.
I morgon, torsdag, 4 mars blir jag ett år äldre, går närmare mot pensionen kanske? Nej, men det känns bra. Vi får se vad som händer under dagen. På kvällen blir det i alla fall middag. Jiho!

saf


saker på g

Hej! Halv sex var klockan, happ. En ganska långsam skoldag med som sagt 2 prov för min del. Alltid lika jobbigt. När ska det någonsin bli kul att skriva prov?
Det jag skulle skriva var att i april är det dags för cup med några från laget(alla?), i en stad inte mindre än Eskilstuna. Vi tågar dit, det kommer att bli riktigt skoj. 23-25 april!

två

1: Jag gör mitt nationella prov i morgon som jag missat.
2: För att sprida lite ljus i detta dystra kan jag meddela att det endast är ynka 2 dagar tills jag blir 16.

min första mars

Skola, kommer hem till nybakade scones, sätter mig på bussen för att åka och träna och till sist sitter jag med tyskan. Jag hade också oturen att glömma tyska boken i skolan, och för att göra saken värre har vi tyska prov i morgon. Men jag har lite tyska att gå på i alla fall...

RSS 2.0