LÖRDAG!

Har precis tonat håret och ska snart träffa Anna och Linnea. Vi ska försenat fira Anna som fyllt år. Stannar hos Linnea över natten. Vi hörs.

JAG 20.12


PLUGG...

Plugg på hög nivå. Jag sp*r på det.

FÖREVIGT

Vi börjar första dagen efter lovet med oförberett engelska hörprov. På onsdag har vi 2 prov på en dag, vilket man inte får ha och på torsdag är det dags för nationella. Hur tänker lärarna? Vill de ha ihjäl oss innan vi hinner fylla 20? Efter en lång härlig dusch antar jag att jag får gå och gräva ner mig i matteboken + so.

GLITTER

Depend.

SÖNDAG

Och idag, ja idag måste jag sätta igång med plugget. Jiho! Plugg halva dagen idag och i morgon börjar skolan igen, åh vad bra vi har det va? Skulle inte tro det...

TEXT

Det snöar som sjutton ute nu. Och jag som ville att snön skulle försvinna, ja då kommer det ännu mer. Vi får nog vänta ett bra tag på våren.
Igår gick jag upp redan vid 6 på morgonen för att gå och simma med Camilla. I en timma höll vi igång och sedan traskade vi hemåt igen.
På kvällen var det dags för Sverige-Vitryssland i OS. På slutet slocknade jag och var hur trött som helst. Matchen slutade i alla fall 4-2.
Idag ser vi vart dagen leder mig.

JUST NU

Plugget gick verkligen mindre bra. Jag tänker den vanliga tanken. "Jag gör det en annan dag". Om 10 minuter är det i alla fall dags för OS igen.

13.55

Nu lagas det köttfärssås med spaghetti i huset, och det luktar så gott!
Idag måste jag hugga tag i lite skolskit. Jag blir trött bara jag tänker på det. Det är såhääääär tråkigt. Fy fan!

GOD MORGON

Vi steg upp runt 05.30, helt yrvakna och hade just missat hockeymatchen. Haha! Helt taggade på att sitta uppe halva natten och sen missar vi den. Jag vaknade vid 01.20 och tänkte bara snooza tills klockan blev halv, men nästa gång jag vaknade var klockan 04.19. Lyckat. Men nästa match är i morgon kl 21.00.
Nu ska vi snart åka till stan en sväng!

GÖTEBORG

Vi åkte till Göteborg runt halv elva och när vi kom fram sprang jag runt som en yr höna och hittade massor som jag ville ha(15 dagar kvar till 4 mars). Till slut köpte jag en skjorta och kostymbyxor. Efter en stund gick vi och åt lunch. Därefter traskade jag i ännu mer affärer. Klockan 15.15 gick vi på bio för att se Snabba cash!
Och idag hade Vecko Revyn landat i brevlådan, jag sitter och små läser den nu och ska strax gå till sängs. Jag ska ställa min klocka på 01.15, för 01.30 börjar hockeyn i OS. Sverige mot Tyskland. Jiho!

INFO

Då var fettisdagen här, och självklart åt jag en semla för en stund sedan. En special med vaniljkräm.
Jag var en sväng på stan tidigare idag och sedan lagade vi mat. I morgon åker jag till Göteborg för shopping och sedan går vi även på bio där.

MIDDAG

Idag hade familjen Svensson en extra lyxig matlagning. Färsrullar inlindade i bacon tillsammans med potatistimbal. Till det hade vi tomatbröd.

H&M

Några bitar från H&M's nya. Glad Alla Hjärtans Dag förresten. Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag sytt ihop min egen tygkasse och tagit väldigt lugnt. Men nu blir det sängen.

VAD GÖR JAG?

Bloggläser och hör maten lagas ute i köket. Jag har inte gjort så mycket mer som en dusch och städ på mitt rum. Och nu är det dags för lite skvaller från tidningen Klick! /C

HEJ

Det känns riktigt härligt att ha gått på lov! Jiho! Och idag var sexorna på besök i skolan, och jag som går i tyska hade en liten redovisning tillsammans med 3 andra, och jag hoppas vi inte skrämde iväg ungarna med våra sånger och filmer.
Träningen var inställd idag, så just nu tar jag det 100% lugnt. I kväll klockan 19 skall jag hem till en vän.

FACE


Happ då var mitt första nationella gjort. Klar med uppsatsen på 150 minuter. Därefter traskade jag mina 20 minuter hem, åt lunch och traskade sedan 20 minuter tillbaka till skolan för att lida genom en hemkunskaps lektion.

MATCH!

Två stycken videoklipp från matchen igår, som slutade 38-43 till oss! Kvalitén är urkass!

CW, STOCKHOLMSGRUPPEN

Fick stanna hemma idag också. Jag sitter och kollar på Stockholmsgruppen just nu och hittade Caroline W.
Men nej, nu ska jag slå på en film och bara slappa mig frisk.

ELLE

Idag landade Elle i min brevlåda, och dessutom så innehöll den en extra Trend bibel. Så jag ska alldeles strax krypa ned under en filt och läsa. Jag var förresten hemma från skolan idag. Det höll i sig...

NECKLACE


SICK

Hej! Ena stunden svettas jag, andra fryser jag, näsan rinner och huvudet värker. Ja, ni fattar. Jag har gått och blivit sjuk. Alltså har jag tagit det extremt lugnt idag och jag håller på att se en film, North Country. Får se om det blir skola i morgon, just nu lutar det åt att stanna hemma. Jag måste bli frisk för både nationella på tisdag och match i Lindome på onsdag.

DONKEYBOY

Bra tycker jag.

THAIMAT

Träningen gick bra idag, vi var bara 7 stycken idag eftersom de flesta andra hade match i Göteborg, så det var väldigt lugnt. Och när mamma hämtade upp mig så hade hon köpt thaimat. Det tog inte lång tid innan maten låg nere i magen. Nu är det dags för dusch!

GAMMAL VANA

Fy sjutton vad trött jag känner mig, pustar och stånkar hela tiden. Jag är klar med alla de där sysslorna som jag hade radat upp i alla fall, och jag funderar på att hoppa i säng alldeles strax. Jag känner mig som 65 ibland.
Tur att det är fredag i morgon, bara att jag har de där gamla vanorna varje dag som jag tröttnar på ibland. Att göra samma (jäkla) sak varenda dag. Ge mig lite variation tack. Och åter igen känner jag mig som 65.

TVÅ BILDER

Bild 1: Vinter 08
Bild 2: Vinter 09

BLÅ

Konsumentkunskap, måla naglarna blå, städa rummet och tyska glosor. Det är väl bara fortsätta kämpa?

CLOSER

En närmare blick på skorna.

Att göra: Konsumentkunskap, tyska glosor, dra igenom mitt rum(städa) och måla mina naglar blå.

HALVKLACK

Nya skor från Scorett.

I MIN BREVLÅDA

Kom hem efter matchen och där låg 2 Vecko Revyn på bordet. Det passade väldigt bra faktiskt. Och matchen slutade förresten med 20 poäng förlust. Illa!

TIPS

Lite småsaker från Monki som jag är sugen på. Det är ju inte så värst långt kvar till jag fyller år, 29 dagar närmare bestämt så jag kanske borde önska mig?
Nu är jag i alla fall klar med min uppsats(tror jag?). Jag ska erkänna att det känns bra att kunna pusta ut och släppa en liten sten från hjärtat. Det känns alltid bra att avsluta ett arbete.
I vilket fall som helst så är det dags för mig att packa. I morgon är det dags för match igen! Jag känner mig riktigt taggad faktiskt! Vi möter Högsbo, och det lär bli en tuff match, men jag kör järnet.

EN REPRIS


Ska bara hoppa in i duschen, sedan börjar lite plugg igen. Engelska uppsats, hemkunskap och fakta om islam. Jag fixar engelskan idag, sedan tar jag resten en annan dag. Jag tror jag kommer att få en lång och härlig eftermiddag. Tror inte ni? Hehe.

BUSS 405

Hej! Slutat skolan för ett tag sedan och har precis slängt i mig mat. Tänkte ta bussen strax in till stan för att ta mig en titt i affärerna, jag har önskemål om att åka till Knalleland, men hinner tyvärr inte det pga träning. Jag var lite för lat i söndags så jag åkte aldrig dit(pinsamt lat). När jag kommer hem i kväll ska jag sätta mig och skriva på min uppsats som vi har i engelska, känner att jag måste tänka över den nu. Måste springa!

RSS 2.0