MOVIETIME

Har precis sett film. Kanske borde sätta mig med Konsumentkunskapen? Nej fy sjutton! Snart blir det mat i alla fall.

BULLAR

Fika är gott.

REDO


Jag är redo för Knalleland, fast tror det blir senare än vad jag hade räknat med. Ni vet ju hur det är på morgorna när man inte ens orkar kliva upp ur sängen. Bilden är från i somras, jag har för mig att det var riktigt varmt den dagen. Kan inte den jäkla snön gå bort snart?

VÄSKA

Jag är ute efter en ny väska, sitter och spanar lite på internet. Väskan ovan kommer från Ginatricot. I dag planerar jag att åka en sväng till Knalleland, plugga Konsumentkunskap, eventuellt färga håret och till sist kolla på The Hills, The City och Project Runway. Jag verkar ha planerat en fullspäckad söndag så vi får se om allt går enligt planer. Och förresten designen har ordnat sig till rätta nu, härligt!

HJÄLP!

Bild 1: Visar när jag trycker på Förhandsgranska.
Bild 2: Visar hur det blir när jag klickar mig in på min blogg.
Jag behöver hjälp! Någon som vet vad felet är? Vore tacksam för svar.

FJORTON ÅR

I kväll var jag i Nitta för att gratta min kusin som fyllde fjorton.

THAI

Idag käkade jag och mina vänner thaimat på lunchen, det var inte dumt!

LUNCH

God morgon! Om ca 2 timmar sticker jag in till stan för en lunch med vänner och som sagt sticker jag på match efteråt! Förresten, min inläggsrad och hela bloggen vill inte ändra sig fast jag gjort som jag ska! Konstigt. Bilden har jag tagit!

22.11

Hej allihopa! Sitter här och drar igenom internet litegranna. Vet inte om jag ska hoppa i säng tidigt idag, eller om jag skall tvinga mig vaken och gå och sätta mig vid Camilla och Kristiina. I morgon ska jag eventuellt luncha med Anna och Linnea i stan och sedan ta mig till Engelbrekt för att "sköta om" en match. Ha en trevlig kväll.
Just det, håller på med små justeringar på bloggen. Större bilder, vad sägs om det?

iPad

Har ni sett den nya iPad? Jag har suttit och kollat på en video om den, och den verkar grym. Den är någon storlek mindre än en laptop, men går fortfarande att hålla i handen som en iPhone. Om ni vill kika på den, gå in på www.apple.com

TORSDAG

Slutade klockan 14.30 idag och avslutade med hemkunskap. Ah, jag höll på att somna på stolen mitt framför besöket från Konsumentverket, jag hade en riktig tur att jag inte gjorde det. Nu är jag i alla fall hemma och ska snart sätta igång att trycka in nya tyska ord i huvudet, men först blir det en härlig varm dusch.
I morgon är fredagen kommen! Tack! Jag slutar 14.05 och senare ska jag gå modevisning. Jesus!

GALAN

Hej på er! Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Jag har suttit här och gjort massa hemkunskap, men kände att det nu fick vara nog. Och dessutom börjar Guldbaggegalan om exakt en timma. Jag ska ordna fruktsallad och sitta bänkad!

EN KOPP TE

Sitter här och sörplar i mig en kopp te. Idag började jag skolan senare, klockan tolv. Eftersom jag ska vara med på en modevisning så skulle vi prova kläder i staden idag. Men nu ska jag snart gå till bussen för andra gången idag, jag skall träna klockan 18.00. Jag har förresten en tråkig skolvecka framför mig, inget roligt händer, inget!

M SOM I MUSIK

Nu kommer Anna strax hit. Så länge kan vi lyssna på den här låten.

THIS IS IT

Precis sett klart This is it. Mycket bra film! Men nu blir det nog sängen skulle jag tro, i morgon blir det eventuellt en tripp till Lager 157! Måste erkänna att det var ett bra tag sedan jag var där. God natt!

BEIGE

Här ser ni min nya blus från Ginatricot.
Idag gick jag i skolan till 13.20(fick sluta tidigare än vanligt), då fick jag traska hem eftersom det inte gick en passande buss. Om sisådär 50 minuter skall jag ta bussen in till stan, det är träning som gäller.

FYRA DAGAR

Tisdag: Hade halv friluftsdag i skolan idag, och vi höll väl till lite på Nymans ängar och senare gick vi också en promenad. I kväll klockan 18 ska jag åka till Bäckäng på öppet hus, jag får väl se hur länge det håller på där, för sen klockan 19 ska jag och Nora på träning i Erikslund. Träningen slutar 21 och det hinner alltså bli sent!
Onsdag: Idag kommer jag att gå i skolan till klockan 15.10. Puuuuh! Jag kommer även ha engelskt oförberett prov. På kvällen klockan 18 beger jag och klassen oss till Göteborg för att gå på opera. Den håller på i ca 3 timmar(ZZZzz), och vi kommer att vara hemma runt 23.30. Jag sover då hos Anna.
Torsdag: LEDIGA HELA DAGEN PGA SEN HEMKOMST DAGEN INNAN.
Fredag: Dagen rullar på som vanligt och jag slutar 14.05, jag avslutar fredagen med en träning med laget.

JAG..

..skall nu gå här i från.

PLUGG PÅ HÖG NIVÅ

Här sitter jag på en lördag och glider fram och tillbaka mellan att läsa min svenska bok Expert på att rodna, och att skriva min hemkunskapsinlämning på 31 långa frågor. Boken skall vara klar vecka 4 om jag inte minns fel, och inlämningen kommer jag ej ihåg när den skulle vara inne, men snart i alla fall. Låter kul att göra på en lördag va?
I kväll ska jag i alla fall runda av med en middag på Alé terassen med min syster. Det blir nog himla gott kan jag tro.
Nu måste jag hugga tag i hemkunskapen igen! Hoppas ni har det roligare  än jag i alla fall...

KVÄLLEN INNAN LEDIGHET

Hopp, har varit på öppet hus på Almås idag. Där besökte jag textil och konfektion och fick mig en rejäl inblick på linjen. Det hela gjorde mig en aning osäker, och känner att jag inte har en aning om vad jag vill gå. Självklart lutar det fortfarande åt textil, men jag blev förvirrad. Jag får tänka tills hjärnan går i konkurs.
Och i morgon är det äntligen fredag! Fredag! Fredag! Bästa dagen på veckan, och först är det dags för skola, sedan träning i stan.
På bilden ser ni några läckerbitar från Monki! Ha en bra kväll allihopa, nu ska jag gå iväg och göra något vettigare.

TIPS!

Krystal.

TILLBAKA

Skolan började åter igen igår. Och det var ingen lugn början kan jag säga med en gång, hörtest på engelskan och 2 läxor till i morgon. Det är bara att bita ihop och köra järnet. Det är trots allt bara 5 veckor kvar till sportlovet.

GOMORRON, GOMORRON!

Idag hade jag ställt min väckarklocka på 09.30, för att få in känslan av att gå upp tidigt. Det funkade hyfsat, 20 minuter efter att klockan hade ringt, ja då gick jag upp minsann. Jag var uppe till sent igår och kollade på Tjenare Kungen, så jag var lite trött i morse.
Om bara en liten stund ska jag åka till Knalleland en liten sväng, bara för att kika på utbudet. Sen hem igen och virka klart mitt skolarbete som skall vara klart tills i morgon(min egen deadline), och i kväll blir det The Hills, The City och slutligen Project Runway. Ha en trevlig söndag!

H&M TREND

Upptäckte att vi har likadana klänningar. Coolt, från H&M Trend. Bild från Anywho.

13.39


REVIEW

En återblick från himlen på nyårsafton. (De är scannade och är inte i bästa skick.)

BIL/STAN/TRÄNING

Hallå! Just nu håller jag på att packa väskan med basketskor. Vi ska alldeles strax åka mot stan, jag ska kika där litegranna + framkalla bilder. Sedan lite efter fyra sticker jag på träning. Jag kan väl passa på att tipsa om att The Hills och The City börjar på söndag igen! Äntligen några bra program som spelas. Det är på MTV som vanligt. Ha nu en bra dag!

JUST NU..

..sticker jag och träffar Anna och hyr film.

ROSA

Tänkte färgsätta mina naglar med det här!

13AFTON

Jag har slappat till 100% idag verkligen. Steg upp vid en sisådär 12.30 efter att ha kollat på film halva natten. Och under dagen har det blivit ännu mera film och dator. Det är bäst att passa på nu när det är lov, det är ju trots allt bara 5 dagar kvar tills skolan börjar!
I kväll firade vi trettondagsafton med att äta räkor och barkis. Riktigt riktigt gott! Nu ska jag strax gå mot teven och slappa ännu lite till. Ha en bra kväll!

BIOTIME

God morgon! Idag tänkte jag ta det riktigt lugnt på förmiddagen(det söndagar är till för) och bara slappa, för att i kväll ta en fika på stan och sedan gå på bio med familjen. Vi ska se Sherlock Holmes.

GÖTEBORG

Var som sagt i Göteborg idag med Camilla. Det blev en kort visit bara, men jag köpte 2 nya tröjor! I kväll ska jag äta tacos och se på Inglourious Basterds för andra gången. En film jag rekomenderar!

2010

Då har vi gått in på ett nytt år med nya möjligheter. Jag startade kvällen igår himla bra med att tappa all efterrätt som jag hade gjort på marken, men resten av kvällen blev bra! Jag stannade hos Anna till ungefär klockan 13 idag. Och nu vill jag bara slappa...
I morgon åker jag och Camilla till Göteborg vid halv elva för att shoppa.

RSS 2.0