söndag

Igår spelade vi match mot Lindome, väldigt jämn match, men Lindome vann till slut.

detalj

Klänningen ovan är en liten tjuvtitt från shoppingen i Göteborg igår. En sammetsklänning med axelvaddar från Ginatricot. De andra sakerna orkade jag tyvärr inte knäppa ett foto på. En virkad lila halsduk, en fluffig mössa och ett linne. Det var kul i Göteborg, vi shoppade och vi åt thaimat! Jag vill tillbaka!
Nu har jag precis skrivit klart min elevledda idrottslektion och ska krypa till sängs. Jag är så trött man kan bli! God natt på er.

fredag/lördag

Hej! Idag har jag haft sak på sak hela dagen. Jag gick i skolan till 14.05, direkt efter åkte jag in till höstmarknaden och orkade knappt gå där p.g.a allt folk. Vid halv fem tränade jag i ca 50 minuter för att sedan åka till Borås Hallen och stå i kiosk. Nu sitter jag här och har precis kommit hem. Precis ätit pappas nygjorda varm macka. Den satt gott! Jag har inte precis hunnit äta idag om man säger så!
I morgon ska vi äntligen åka till Göteborg! Min syster, hennes kompis och jag. Shopping! Vi tar 10.34 tåget och landar på stationen ca halv tolv. Jag ska också passa på att byta min jacka i morgon med. Vi hörs i vilket fall som helst i morgon igen!

90210

Jag måste bara tipsa om ett program jag såg på TV400 igår. Det heter Plastikdoktorn 90210. Igår visade dem en tjej som kommer till plastikdoktorn hur ofta som helst bara för att hon vill se perfekt ut. Hon har vad jag vet fixat implantat i kinderna och ändrat sina ben. Nu skulle hon även ändra något mer. Hon är totalt blåst och bor med en äcklig gubbe. Väldigt underhållande.

thursday

Idag slutade jag halv ett som jag gör varje torsdag. Riktigt skönt måste jag säga, eftersom jag var hur trött som man kan bli idag på svenskan. Idag ska jag ta det lugnt och plugga lite. I kväll ska vi se på Frölunda-Modo!
I morgon blir det andra bullar. Jag har fullt upp hela dagen. Jag går i skolan till 14.05. Sedan ska jag på höstmarknaden med Anna. Efter marknaden ska jag åka och träna i ca en timma , för att sedan stå i kiosken i Borås Hallen hela kvällen. Jag hoppas det går bra. Nu ska jag klä på mig några varma och goa sockar, jag fryser som attan!

21.27

God kväll! Här sitter jag och gäspar och har mig. Idag gick jag i skolan från klockan 08.20 till klockan 15.10. En bit in på morgonen så fick jag reda på av min lärare att jag skulle ha prov med en gång. Det var bara att bita ihop och skriva en textanalys på ca 2 timmar. Men det gick så bra så! Efter skolan åkte jag hemåt och åt en god lunch innan jag stack till min träning. Nu funderar jag på att gå till sängs och se på tv.
Vi hörs snart igen! God natt!

vera's garderob

Min nya väska från Vera's Garderob.

zara

Är sugen på de här!

sammet

Min nya sammetsklänning.
Idag hade vi som sagt en lång och jobbig skoldag. Tack och lov så är den slut för den här veckan. Men nu längtar jag bara till helgen. På fredag ska jag träna, men ska försöka hinna med höstmarknaden innan den börjar. På lördag ska jag till Göteborg med Camilla och Kristiina. Och på söndag ska jag spela match! Kan inte veckan gå snabbare?

tisdag

God morgon! Idag steg jag upp klockan 6 och gjorde mig en härlig frukost. Nu är jag helt klar och tar det bara riktigt lugnt tills tiden är inne då jag åker mot skolan.
Igår var det måndag och jag gick i skolan till klockan 15. Strax efter skolan slutat åkte jag till träningen och satt på bänken och såg på. Det p.g.a att jag har ont i halsen. Igår kväll visades också Svenska Hollywoodfruar, haha, kul program!
Idag är en jobbig skoldag, så det är dags att ladda. Jag går till klockan 15.10. Men jag tror även att vi skulle ha lite gymnasie info. Sen får vi se vart dagen leder mig.

jacka

Den är ny. Men jag har lite funderingar över om jag ska byta den mot en mindre storlek. Det gör jag i sådana fall i Göteborg på lördag då jag ska dit med Camilla och Kristiina. Nu: Kycklinggryta m. ris. Sen: Bokrecension.

jag känner fredag komma krypandes i min kropp

Hej! Äntligen är det fredag och en ny helg väntar oss. Det är otroligt vad fort den här veckan gått. Jag tycker det är skrämmande. Nu har jag i och för sig legat hemma sedan onsdag, men hoppas jag är i lagom form i morgon i alla fall. Jag ska ligga i min soffa och se Idol och Män som hatar kvinnor så jag blir frisk. Det blir bakad potatis till middag. Trevlig kväll!

inspiration

Mina favorit modeller. Lily Donaldson och Jessica Hart. Båda befinner sig just nu i H&M höst/vinter katalog.

sammanfattning

Här är några bilder från min sommar 09. Jag har tonvis, men jag antar att det går bra med bara några få. Njut, för nu är det ett helt år kvar.

välkommen

Hej mitt namn är Caroline. Den här bloggen är min sisådär 5:e blogg. Varför jag startat ännu en blogg, det vet jag inte. Men det ska bli roligt att starta om. Idag ligger jag hemma och är sjuk, och får därför ännu mera tid att ägna åt bloggen.


RSS 2.0