READY

Nu är jag redo för att sticka iväg till Anna! Ha ett gott nytt år allesammans!

PLANER FÖR TVÅ

Var i Göteborg idag bland allt folk och trängdes. Fy sjutton vad mycket folk det var, ibland kunde man inte röra sig en halvmeter! Alla är väl lika inne på att hitta sig några riktiga fynd.
I morgon ska jag stiga upp tidigt och förbereda mig för eventuellt jobb hos pappa. Och då blir det jobb hela dagen skulle jag tro. Och på kvällen är det dags att träna basket igen.
På tisdag ska jag träffa mina vänner för en runda på stan. Ser fram emot!
Men nu ska jag fortsätta på Elsas mode!

BRALLOR

Några jag vill ha. Vi hörs när jag kommer hem från middagen!

IDAG

God morgon(?) Då var det lördag igen och jag tänkte lite senare åka in till stan för att spana in mellandags-rean! Jag kan tänka mig att det kan vara en hel del folk där just idag, eftersom det är första dagen på rean.
Men efter stan ska vi hem till mormor och morfar för att äta kalkon! Hur gott som helst.

RING MIG

Min hand är nu fullt ut smyckad med ringar jag fick utav syster igår. Vilket jag tycker är mycket fint!
Idag har jag haft en rejält slapp dag. Har spelat lite Buzz och läst min nya bok och faktiskt suttit här ett bra tag. I kväll ska jag se Stenhuggaren på våran nya extrema teve. Det låter bra va?

PRESENT

Här är en av presenterna jag fick igår. Jag har redan börjat läsa den. Kul att den handlar om en flicka från Borås också! Ha en bra juldag!

DOPPARDAGEN

Då var Julafton över för detta året. Nu väntar vi på ett 2010!

JULAFTON

God jul allesammans! Ha en riktigt bra dag!

KLÄ EN GRAN

Happ då var granen färdig klädd.

JUST NU..

..håller vi på att städa hela huset. Skall strax äta mat och lite senare på eftermiddagen kommer granen in och skall pyntas! Vi hörs i eftermiddag igen!

ANYWHO


BODIES-RW


LITEN CARO

Kollade på bilder när jag var liten. Här är några av dem. Det ser så härligt ut! Några av dem är från Lysekil också.
Idag var vi som sagt i Göteborg för att julhandla, det var mysigt, men det var alldeles för mycket folk. Och jag antar att det kommer vara det nu så här innan jul. Idag köpte jag också en riktigt snygg klänning inför julafton!

JULPYNTA!

Vi spelar julmusik och städar för fullt här hemma. Det är dags att ta fram julpyntet! Det står kanske 4 lådor med pynt uppe på vinden som väntar på att få komma ned. Mamma och pappa var även och högg en gran till oss idag, men den kommer inte in förrän på onsdag den 23:e december. Nu känns det faktiskt ganska juligt, det är nu det kommer igång! Ha en bra jul allesammans!

15.54

Då var det åter igen lördag. Jag sov över hos Linnea till idag, vi hade det riktigt bra och fina julklappar fick jag. Det bjöds på julmat! Klockan ett idag spelade vi match mot Marbo, det var tufft, men vi spelade hur bra som helst. Jag mådde lite dåligt idag så det var synd inför matchen.
I morgon bitti blir det julshopping i Göteborg plus julmarknad på Liseberg! Ha en bra lördag!

BREAK

Lovet har börjat! Klockan halv elva slutade jag idag och sen blev det lunch i stan och i kväll ska jag hem till Linnea och fira. Aaaah vad bra det känns! Bilden tog Camilla på mig i Varberg i somras, härlig!

BRRRR!

Fy helskotta vad kallt det är ute! Minus 14 grader typ?! Ush!
Matchen mot Sätila igår slutade 47-42 till oss! Det var jäkligt lika exakt hela matchen och till slut drog vi ifrån lite grann och vann! Som sagt nästa match är på lördag mot Marbo.
I morgon är det dags för skolavslutning klockan 8.20 tror jag! Vi slutar någon gång vid 10.30 och då skall jag in till stan och äta lunch, på kvällen skall jag hem till Linnea! Bilden är från i höstas?

MATCH!

Idag är det dags för match igen. Klockan 19.45 spelar vi mot Sätila i Erikslundshallen. Det blir en väldigt sen match, men som tur är så är det knappt någon skola i morgon. Det är cup osv. Det här blir näst sista matchen på året, nästa är på lördag!
Ja och på fredag är det ju skolslut! Äntligen ett längre lov där man kan ladda om och bara ta det lugnt inför nästa tuffa termin! Det är viktiga betyg som skall sättas inför gymnasiet och nationella prov skall göras. Hörs...

AMLUL


JULBAK

Det blev som sagt julbak i lördags morse också, pepparkakor stod på listan!

LÖRDAGENS KVÄLL..

Laget träffades och hade kul.

BEP


VAD SKA DU GÖRA I HELGEN?

Äntligen har fredagen landat och jag sitter här invirad i en filt och läser nio till fems blogg. Jag bläddrar och bläddrar fram och tillbaka mellan sidorna, för de är så fina. I kväll ska det ordnas varma mackor och så blir det väl också att man slänger ett öga på idol finalen. En lugn kväll helt enkelt.
I morgon däremot är det dags att baka pepparkakor tidigt på förmiddagen. Senare på eftermiddagen skall jag träffa laget och då skall vi gå ut och äta och så vidare. Det blir säkert mysigt.
På söndag kommer delar av släkten hem till mitt hus för att fira Christine. Som vanligt en fullbokad helg!

NYTT

Var som sagt i stan idag och fixade ännu mer julklappar. Jag är än inte klar. Det är ju ca 2 veckor kvar, så jag har ju en tid kvar på mig. Samtidigt köpte jag ett halsband från Thomas Sabo, till mig själv faktiskt.

ELLOS, DAG NIO.

Sitter just nu här hos Supalak och det är lite tunt med arbete. Fick därför svänga in på internet litegranna. Idag slutar jag vid 15 skulle jag tro och då skall jag möta upp mamma i stan för att kolla på julklappar. Hoppas dagen går fort!

GRATTIS!

Grattis lillsyrran på 11-års-dagen! Ha en bra dag!

ELLOS/STAN/HEM

Idag praktiserade jag till klockan 15.00, åkte till stan och åkte sedan bil hem. Jag hade tänkt köpa julklappar, men jag har så dålig fantasi nu, så jag hittar inget.

JESUS..

Jag har tappat andan...

ELLOS, DAG SEX.

Precis fått lite rast och ska strax gå till butiken och sedan är det lunch! Dagen har faktiskt gått väldigt fort! Jag har ingen aning när jag slutar idag, men det blir nog vid tre-tiden. Efter praktiken skall jag åka till stan och sedan skall jag träna basket. Fullt upp hela dagen!


SÖNDAG

Ja som sagt spelade vi match mot Bosna idag. Det blev vinst! Nu ska jag se på Alpha Dog som redan har börjat!

LÖRDAG OCH VÄNNER

Har precis kommit hem från Linnea. Och nu är det bara att ladda upp inför matchen i morgon!!

UPDATE

Igår kväll vid 19-tiden begav jag och Nora mig till Kullavik där vi skulle ha distriktslagsträning i två timmar. Alltså klockan 21 var träningen slut och vi var inte hemma förrän 22.30. Puh snacka om att jag var trött! Men trots det satte jag och min syster igång "Flickan som lekte med elden" och lyckades se tills det var 20 minuter kvar. Vi var trötta!!
Idag åkte vi in till stan/knalleland för att se efter julklappar, tre stycken lyckades jag hitta och jag är ganska nöjd. Dagarna går och om 19 dagar är det julafton redan! Ush, jag har än inte fått in den riktiga julkänslan.
Runt åtta i kväll ska jag hem till Linnea med Anna. I morgon skall jag till Bosna och spela match! Hoppas det blev en bra inblick i min vardag, ha en bra kväll!

IDAG

Sitter på pappas jobb och skall strax åka hemåt! I morgon är det fredag!

RSS 2.0