ELLOS, DAG ETT.

Jag började klockan 08.00 och då fick jag vika kläder. Det tog sin tid och senare fick jag också mäta och kolla sömmar på plagg. Det låter kanske väldigt lite, men dagen flöt på och jag slutade vid 15.50.
I morgon skall jag ej vara på Ellos över huvud taget, utan jag skall till Camitz i stan på fotning. Vi börjar dagen med en frukost och på lunchen skall vi äta på stan. Hoppas på en bra dag!

FÖRSTA ADVENT

Idag steg jag upp ganska tidigt, då jag skulle på match och sitta i sekretariatet. Matchen gick bra och efteråt åkte jag till Knalleland för att leta julklappar. Det gick mindre bra, men jag har för lite idéer just nu. När jag kom hem hade mamma bakat lussekatter så det doftade i hela huset. Det är nu man märker att julen är på gång. Ljusstakarna är uppsatta i fönstret.

LUSSEKATTER OCH MUST

Det bakades lussekatter i mitt hem idag. Det smakar så gott!!

PIZZA..

Precis stoppat i mig en redig pizza och skall strax hoppa in i duschen. En skön känsla går genom kroppen då jag vet att vi ej har några mer lektioner.
I morgon tänkte jag gå en sväng på stan och sedan dra mig mot hallen då match mot Högsbo är på gång, 17.00!

KORT TORSDAG!

Hej! Jag sitter just nu och läser lite bloggar och har precis hoppat ur duschen. Jag slutade 11.10 idag, så jag har kunnat gotta mig en stund nu. Och i morgon är det sista lektion-dagen innan vi går på jul lov! Det känns så jäkla skönt! På måndag ska ju jag ha praktik på Ellos i två veckor. Nu skall jag kika vidare sedan måste jag öva in lite tyska meningar inför morgondagen.

HJÄLP!

Igår gick jag och lade mig i sängen med mitt engelska papper för att repetera inför morgondagens redovisning. Jag kände mig sömnig och lade papperet på golvet bredvid sängen. Morgonen där på när jag skulle packa ned alla saker inför skolan i väskan och skulle ta mitt engelska papper, då låg det inte där på golvet som jag hade lagt det. Jag kände paniken komma, skolan skulle snart börja och jag var nästan försenad. Jag kollar under sängen, i täcket, i kudden, i väskor och i lådor o.s.v. Jag kunde inte hitta mina papper, och jag skulle ha redovisning! Jag var tvungen att ge upp, papperet hade tydligen fått ben och vandrat iväg och lagt sig på ett ställe där jag ej kan hitta det. Nu är klockan ca 20 och det har fortfarande inte hittats.

STRYK EN EFTER EN..

-Engelska prov
-Tyska prov
-Matte prov
-NO prov
-Engelska redovisning, England
-Tyska redovisning, Wien
-SO inlämning, Josef Stalin
Jag har visat det innan, men jag gör det igen. Allt det här, vecka 48! Fy fan...

MÅNDAG!

Hej! Ny vecka, ny måndag och nya upplevelser. Det är endast denna vecka, vecka 48, som är seriös fram tills jul. Inom skolan då naturligtvis. För vecka 49-50 är jag ute på praktik och sista veckan, 51, är det elevens val som gäller. Det känns otroligt skönt verkligen!
I morgon skall jag ha 2 prov och eventuellt en redovisning . Puuuh! Bra att lärarna planerar så bra att de lägger in ALLT på en och samma vecka! Det är bara att bita ihop!
Och i kväll är det träning som vanligt. Jag känner mig laddad.

ROCKA FETT 09

Igår var jag i Torslanda och såg på min syster som hade kommit till semifinal i Rocka Fett-tävlingen. Tävlingen startade ca klockan 18 och det var 17 stycken som tävlade, klockan blev sent kan jag säga. Roligt!

GÖTEBORG

Idag skall jag, pappa och min syster till Göteborg. Min syster skall uppträda där och vara med i en tävling och jag och pappa skall se på. Spelningen börjar inte förrän klockan 18, så under tiden skall jag och pappa kolla i affärer. Det kommer att bli en mysig dag. Bara inte den där jäkla huvudvärken smyger fram igen!

BROTHERS

Bröderna Lundqvist är med i den nya Brothers kampanjen! Riktigt snyggt.

JUST NU


H&M SPRING 2010


10.19

Stannade hemma idag, huvudvärken går upp och ned hela tiden. Hoppas att det går över snart. Lyssnar på musik och skall snart kolla runt lite på internet efter julklappar. Jag tänker nog börja jul handla redan i morgon om jag är frisk och jag orkar. Bilden är tagen i Lysekil.

DEN DÄR SPRUTAN...

Hej! Här sitter jag med huvudvärk, värk i armen och en kyla i kroppen. Jag har tagit den omtalade sprutan idag! Det var ca en timma efter att jag tagit sprutan som huvudvärken kom, och jag undrar hur länge det kommer hålla i sig. Hoppas det lättar i morgon till ligamatchen i alla fall. Som sagt det är gratis inträde!!
Matchen mot Lindome igår slutade med vinst! Det var riktigt lika hela matchen men det slutade till slut 47-49 till oss! Det var en riktigt rolig match att spela!
Nu är det snart sista veckan innan praktik och elevensval och skolavslutning. Därför har vi en stor press på oss att hinna klart allt.
Det vill säga:
-Engelska redovisning
-Tyska redovisning
-SO-inlämning
-Engelska prov
-Tyska prov
-Matte prov
-NO prov

INFORMATION

Ska strax börja packa min basketväska och göra mig redo inför matchen. Det känns verkligen som en bra dag att spela match på! Vi skall åka till Lindome och matchen börjar klockan 19 tror jag. Herregud vad det regnar ute! I alla fall så hoppas vi på vinst.
På fredag är det dags för ligamatch igen. Borås möter Södertälje och det är gratis entre till Borås hallen. Jag skall förmodligen stå och sälja antingen matchprogram eller bollar och i halvlek skall Borås lagen gå in på plan och visa upp sig.
Det slog mig också idag att det redan är första advent nästa helg den 29:e november. Det rullar på! Kanske borde börja med julklappar?

ACTION


VOLLEYBOLL


Spelade som sagt volleyboll-turnering med skolan idag. Mitt lag vann 3 av 4 matcher, men lyckades ändå inte komma till semifinal. Hopp...

JUST NU

Skall alldeles strax börja med engelskan lite granna. Sedan skall jag packa upp och packa ned. För i morgon är det match! I Lindome mot Lindome. Ladda!

16.01

Hej! Om en stund skall jag åka mot stan. Borås hallen har 20-års jubileum och vi skall som sagt spela match. Det skall bli skitkul! Men just nu sitter jag här och försöker komma igång med engelskan, jag skriver om England med två killar i min klass! Plus att jag skall försöka leta fram lite prylar till volleyboll-turneringen i morgon. Mitt lag skall vara rockers. Ja som ni märker har jag en del att få gjort på en kväll, så det är bäst jag kilar iväg! Men hoppas ni får en fin kväll.

SYSTER CAMILLA

Jag tipsar er att lyssna på min syster Camillas låtar. Mycket bra! www.myspace.com/camillasvenssonheterhon

PÅ BESÖK I GÖTEBORG

Var på besök i Göteborg idag med min vän Anna. Vi åkte in vid halv elva-tiden och snabbt blev vi hungriga. Då gick vi till Condeco och åt varsin Branmuffins med hallonsylt och cream cheese. Gott men mättsamt som sjutton! Jag köpte mig en svart skjorta från Monki och en guldkedja från Ginatricot. En bra dag. Nu skall jag se på film. Ha det bra!

FREDAG DEN TRETTONDE

Idag tränade vi handboll på basketträningen. Ni undrar säkert varför. Jo för att på måndag skall vi möta ett handbolls lag i match på handboll och de skall möta oss i basket. Borås Hallen har 20-års jubileum och därför har de ordnat det här till oss. Spännande!
Efter träningen smällde jag i mig en pizza och såg på Idol. Jag tar det bara väldigt lugnt idag, jag känner att det verkligen behövs!
I morgon skall jag och en vän åka till Göteborg. Hoppas kunna hitta en hel del. Bara inte en skock med människor springer över oss, Jimmy Choo collectionen släpps ju i morgon också. Det var på Kungsgatan i och för sig. Ha en trevlig kväll.

14.34

Då var det torsdag igen. Jäkligt skönt att helgen är på gång och december är ganska snart på gång. Idag slutade jag redan klockan 12.30 så jag har tagit det riktigt lugnt nu ett tag. Jag måste säga att det var ett tag sedan som jag bara inte gjorde något alls. Jag skall trycka in några tyska ord i huvudet lite senare och så tror jag faktiskt att en jogging runda skulle sitta fint. Vi får väl se hur det blir med den saken...
Jag har några saker att göra:
-Välja 2:a och 3:e val av gymnasier: Förvirrad!
-Modella på John Bauer: Kul grej!
-Distriktslagsträning på söndag i Kinna: Nervös!

marken blir vit

Happ, nu har snön börjat falla igen. För en liten stund sedan såg det ut som det gör på bilden, men nu faller stora vita flingor ned. Jag sitter här och tar det bara lugnt, ska strax åka in till stan för att sedan som sagt hjälpa till på matchen. Hoppas ni får en fin kväll och att jag också får en fin kväll.

allt

Fick mina basketfoton idag. Rätt okej får jag väl säga på det, det känns som om min arm tar upp hela bilden. Jaja det är alltid kul med halvknasiga bilder också. I eftermiddags var jag och tränade som vanligt, kom hem, åt, såg på Ullared. Sen dess har jag ingen aning om vad jag hållit på med.
I morgon kväll håller jag till i Borås Hallen. Det är ligamatch på gång och jag skall sälja...hmm...ja, vad var det nu jag skulle sälja? I alla fall så kommer jag väl hem till 21.30 igen. Puh! Som tur är så har vi inga lektioner på onsdag, utan vi skall besöka gymnasier.
Nu ska jag gå. God natt!

3 dagar

Fredag: Var hemma hos Linnea med Anna och låg över till lördagen. Mysigt!
Lördag: Var hemma hos Linnea och åkte sedan in till Knalleland en sväng. Efter det ordnade jag med praktik-platsen på Ellos, 49-50.
Söndag: Steg upp 7.00, spelade match i Kinna mot Marbo. Det blev förlust! Nu sitter jag här och ska strax skriva klart min bildanalys. Puh! Sedan går mina favorit program, Top Model och Ensam mamma söker!
Jag ska verkligen komma igång med bloggen nu, jag har tyvärr ingen lust just nu. Men det kommer!

puuh, jag säger bara, vilken hemfärd!

Det började med att jag springer mot bussen så fort jag bara kan, jag har 3 minuter på mig. Jag kommer fram till bussen och pustar ut, då kommer Buss-Karin och säger att jag inte får åka med bussen. Fan!, tänker jag då. Det är 3 km hem till mig, det snöar, jag har varken vantar eller mössa, en skinnjacka, klänning och tunna strumpbyxor. Det är typ minus grader ute, och jag ska gå hem?! Jag går tillbaks till skolan och hämtar mina torgvantar som jag glömt i skåpet, inte ens det hjälper! De täcker ju för sjutton inte ens fingrarna, mina fingrar stelnar strax. På vägen hem lyckas jag vricka foten och när jag går så känns det som om jag går på ett rullband och aldrig kommer fram. Snön faller sakta ned och landar på mina ögonfransar. Jag går och går och kommer efter ett tag fram till dörren, öppnar dörren och stiger in. Inte förrän jag stängt dörren känner jag mig lugn och kan pusta ut!
Vilken jäkla eftermiddag!

göteborg/bio/camilla/caroline





Som sagt var jag i Göteborg i fredags med min syster Camilla. Bilderna är från henne. Först gick vi på stan en stund, sedan käkade vi litegrann och vid 21-tiden var det biotime. Inglourious Basterds, en riktigt bra film!! Mysig dag!


sjuk

Blev hemma idag och mår inte riktigt bra. Ser på The City-avsnitt. Se ovan!
The City - MTV Shows

RSS 2.0