lagfoto

Haha! Jag har nu befunnit mig på Engelbrektskolan hela dagen. Snacka om utmattande, och som sagt skall vi ha en lika lång dag i morgon också! Jag återkommer med bilder från gårdagen i Göteborg, det var riktigt mysigt. Och eventuellt bilder från denna kväll. På återséende!

13.37

Hej! Sitter här nyduschad och väntar på att mamma ska komma hem och laga tacos. Jag ska ju som sagt till Göteborg i eftermiddag och kolla litegrann i affärer för att sedan se på Inglourious Basterds på bio. Det är ju faktiskt sista dagen på lovet om man skall vara helt korrekt. Ush det känns inget bra, med tanke på att lärarna kommer köra gärnet dessa sista fyra "skolveckor" på detta 2009. Men det är bara att kämpa på och göra sitt bästa. Hoppas ni får en bra Halloween! För det är väl det idag? Det kan ju knappast vara det i morgon på Alla helgona?

haga/scandinavium

Innan matchen igår så åkte vi till Haga och satte oss på ett fik som hette Jacobs. En stund senare begav vi oss mot Scandinavium där folket började välla in. Frölunda spelade mot Modo, och det slutade 4-2!
Idag är det fredag åter igen och jag ska till Göteborg med min syster Camilla. Senare i kväll ska jag bjuda henne på bio i Göteborg, Inglourious Basterds.

de 4 sista dagar

Hej! Ursäkta min kassa uppdatering. Jag har varken haft lust eller tid till att blogga, men jag tror nog att det blir ändring med det samma!
Ja, som ni märker springer dagarna iväg och lovet är snart över. Det är bara 4 ynka dagar kvar, och jag hoppas kunna ta väl vara på dessa dagar. I eftermiddag ska vi åka till Göteborg! Vi ska se Frölunda mot Modo i Scandinavium. Jag kommer att ta en hel del bilder som jag kan bjuda er på sedan.
I morgon hoppas jag kunna åka till Göteborg och shoppa , det återstår att se, men på kvällen har familjen planer på att gå på bio! Mysigt! Det är väl Halloween i morgon också?
På lördag-söndag ska jag gå en kurs i basketen. Puh! Den håller på från klockan 9 på morgonen till klockan 18 på kvällen! Där ryker alltså hela helgen.
Nu ska jag läsa ut min svenska bok, lärarna kunde inte släppa iväg oss på lov utan att ge oss läxa. Jag har även ett fysikprov att plugga till...

lunch i stan

Hej! Bilden är gammal från i somras. Om cirka en timma ska jag och mina systrar åka mot stan och ta oss en välsmakande lunch. En ceasarsallad närmare bestämt. Gött! Hoppas ni får en bra tisdag ni med...

repris


Jag har lagt upp den innan, men gör det igen. Empire of the sun-Walking on a dream.

17.52

Hej! Igår var som sagt mina vänner här. Det var trevligt och de sov här natten till idag. Mycket skratt! På förmiddagen idag skildes vi åt och jag åkte sedan mot Ikea. Det enda jag fick med mig hem från Ikea var ljus. Haha! Men jag köpte också ett halsband i en av butikerna jämte Ikea.
Nu har jag precis ätit pappas goda köttfärssås och kvällen ska jag spendera framför Blog Awards, 19.30 på TV400.

tips

Amlul. Väldigt, väldigt snygga kläder den här kvinnan äger. Aja i alla fall så glider jag runt på internet just nu och lyssnar samtidigt på musik. Senare i kväll ska 2 av mina vänner komma hit. Anna och Linnea. Kul!

tidning

Sitter och kollar igenom en tidning här och bara tar det lugnt. Vad gör ni?

höstlov

YES! NU HAR MITT LOV BÖRJAT!

07.39

Yo, nu ska jag strax ta bussen till skolan! Kan ni tänka er att det är lov om några timmar för mig? Jag slutar 14.05 idag. Åh vad det ska bli så himla skönt! Och efter lovet har vi bara 4 vanliga skolveckor för sen är det 2 veckor prao och sen elevens val och sen slutar vi! Då är höstterminen över! Nej nu måste jag skynda mig till bussen! Hoppas ni också mår bra idag och att ni också går på lov?!
MVH CAROLINE

kroatien

Här är 3 bilder från Kroatien för 1 år sedan. Jag vill resa!

glitter

Idag slutade jag halv ett, så nu sitter jag bara och slappar. Skönt! Ska hem till en vän om någon timma, men tills dess ska jag bara gotta mig och tänka på det kommande lovet.

efter åtta

Pappa kom precis hem från Tyskland, titta vad man får! Mums!

onsdag

Det har inte blivit alls mycket skrivet för min del här. Men nu tror jag absolut att det blir bättring på det, inga mer läxor denna vecka och lovet närmar sig. Det känns så bra, mer än bra.
Gick lite på stan innan träningen och köpte en krage, visar förmodligen bild någon gång. På träningen var Marbo på besök. Roligt! Men nu är jag slut och skall gå och se Bonde söker fru som redan börjat, underhållande program! Ha en fin kväll.

boots


att-göra-denna-vecka-lista

- Plugga inför SO-prov, USA + blindkarta över världen, onsdag

- Skriva Book Report till engelskan, onsdag

- Word Work till engelskan, tisdag

-(bildredovisning)


Som ni ser har lärarna lagt in en hel del uppgifter och prov sista veckan innan lovet. Vi hade ett NO-prov planerat också, men vi lyckades övertyga Frans om att det blev för mycket. Jag säger bara gud vad skönt det ska bli med lov! I kväll ska jag träna och så blir det väl SO när man kommer hem....

resa

Åh vad jag är sugen på att resa. Det skall vara varmt och soligt. Det vore underbart nu när kylan kommer. (Bilden är från Kroatien 08, tror jag.)

13.37

Steg upp tidigt idag och åkte till Almåshallen där de små spelade minisammandrag. Jag satt i sekretariatet. I eftermiddag har jag pluggat lite och tagit det lugnt.

lördag

Hejsan! Idag har jag varit i Sätila och spelat match. Jätte rolig match som var en väldigt jämn match, det slutade med att Sätila vann med bara 3 poäng! Sånt är livet. Vi åkte sedan hem till Borås igen och jag och mamma gick till mysiga Orion och åt varsin ceasarsallad. Mums! Det satt så jäkla bra i magen. Efter en stund åkte vi till Knalleland och kikade i affärer, vi gick också och hyrde 3 filmer på Hemmakväll som vi nu sitter och kollar på. Två Wallander filmer. Vi är nu inne på den andra. Hoppas ni också har en bra kväll, god kväll!

just nu

Ja, idag fortsätter gymnasieskolorna med sitt och vi får bara vara snälla och lyssna vad de har att säga. Det håller på till 14-tiden någon gång. Sen åker jag och mina vänner till Göteborg på eftermiddagen. Kul! I morgon är det dags för match igen! Mot Sätila! Det ser jag fram emot. Hej då!

prat

Lite lagom trött är jag nu. Jag har blivit matad med massor av information hela dagen om några av Borås gymnasieskolor. Alla säger ungefär samma: "Våran skola är bäst, ni lär känna nytt folk och har nytta av det här i framtiden." Och i morgon fortsätter det igen! Jag ska även i kväll på en gymnasiemässa för att samla ännu mer information. Jag känner att det kommer bli en hel del gymnasiesnack den här hösten. Tack för mig.

sthlm streetstyle


fjäril

God kväll! Sitter här och bara slöar, inget bra på teve och inga läxor mer den här veckan. Vi har nämligen gymnasieinformation tors-fre, och blir därför inga mer lektioner denna vecka och därför inga läxor. Lycklig över att få ha några läxfria kvällar, då lärarna har slängt in allt till nästa vecka, vecka 43, veckan innan lovet.
De kommande dagarna lyder:


Torsdag: Börjar 08.30 om jag inte minns fel? Och information hela dagen fram till ca 14.
Fredag: Börjar 08.30 om jag inte minns fel? Och information hela dagen fram till ca 13.50. Efter skolan åker jag och mina vänner till Göteborg för shopping.
Lördag: Spelar match i Sätila mot Sätila.
Söndag: Sitter i sekretariatet på minisammandrag.
Förstår ni nu hur betydelsefull min fritid är?!

ooops

Hej! Här sitter jag i skolan och har SO. Yes! Letar lite fakta om USA. Förhoppningsvis slutar vi snart och då ska jag hem och slänga i mig käk och sedan bege mig till träning. Bäst jag går tillbaka!  MVH Caroline. Ps. 15 minuter kvar!

20.37

I eftermiddag har jag varit iväg i Kinna och tränat med Marbo. Det gick ganska bra, och i slutet på veckan får vi reda på om vi har kommit med till USM eller inte. Spännande!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan slå mig ned med engelskan och sedan lite tv. Ha en fortsatt trevlig kväll, good night!

axlar

le fashion + en liten skymt av en snygg sko (där bak?)

upplevelser

(Korna bara smög in) Förresten vi vann matchen idag! 55-43 blev slutresultatet. Nu ser jag på en hög The Hills-avsnitt.

10/10

Klockan 13 idag ska jag spela match mot Bosna. Hoppas på en bra match!

16.52


the city

Hej! Idag slutade jag halv ett, snabbt skyndade jag mig till bussen som skulle ta mig hem, när jag kommer fram så säger hon att jag inte får åka med! Jag får alltså gå mina ca 3 km hem och till råga på allt så börjar det ösregna på vägen. Fy!
Hemma har jag gjort lite läxor och nu sitter jag och kollar på The City på MTV.COM. Skit bra! Lite senare kanske jag ska träffa mina vänner. Ha det bra i det kalla höstvädret!

himmelen


gäsp

God kväll! Ska strax trippa bort till sängen och sova. Tänkte dra en snabb överblick över dagen.


Tisdag: Jag började skolan klockan 08.20, skolan flöt på som vanligt och det slutade med SO. Jag var tvungen att sticka efter en kvart, då jag skulle på utvecklingssamtal. Det gick smidigt och jag trallade sedan upp till SO:n för ett avslut, då jag skulle hem och slänga i mig något att äta för att sedan åka till Borås. Från Borås åkte jag, Ester och Elin mot Kinnahallen, där vi träffade resten utav tjejerna i laget plus Marbo. Vi tränade i 90 minuter och åkte sedan hem till Borås igen. I kväll såg jag på teven och ska nu gå till sängs. God natt!

monki


min röda tjur


God eftermiddag. Sitter här och häller i mig lite energi. Det sitter gott. Jag kände mig trött och gav kroppen en liten extra knuff. Som tur är har vi en provfri vecka, och då blir det alltså kanske lite mer pluggfria kvällar, tror jag? Skönt att för en gångs skull kunna vila. I kväll ska jag träna.
I morgon är det dags för utvecklingssamtal, får hoppas på fina ord utav min lärare. (Eventuell träning i morgon också?)

arton-års-dagen

GRATTIS PÅ ARTON-ÅRS-DAGEN SYSTER CAMILLA!

saturday


Hej! Idag har jag varit på stan med mina vänner. Vi åt mat och kollade i affärer. Efter ett tag tog vi bussen hemåt, då min faster och en av mina kusiner var hemma hos oss och fikade. Längre in på kvällen när de hade åkt, hade jag och min syster Camilla en photoshoot, vi blev riktigt nöjda med vårat resultat. I kväll ska jag ha det lugnt. Ha en bra kväll gott folk, roligt att ni läser!

brrr

God eftermiddag! Nu har jag slutat för ca en timma sedan och funderar på att ta mig en snabb sväng in till Borås. Frågan är om jag orkar, och vilken kyla det är ute! Jag kommer vara en istapp när jag kommit fram.
I morgon är det åter igen fredag och vi går på helg, endast 3 veckor till höstlov. Efter skolan ska jag träna tror jag, sen kanske jag ska hålla hus i Borås hallen, vi får se hur kvällen blir om ett tag. Jag har fullt upp i alla fall.
Nu ska jag ringa ett samtal och sedan placera mig på mopeden in mot stan.

jag

God morgon! Om en sisådär 15 minuter ska jag åka mot en kompis och så väntas en skoldag till klockan halv ett för min del. Skönt! Hoppas ni får en bra dag.

RSS 2.0